Foto- & filmproduktion

Lad os stille skarpt…

Vi har egen stylist, fotografer og studie, hvilket giver os en unik mulighed for at producere visuelt content til vores kunder. Uanset om det gælder fotografering af møbler, mode eller mad, så garanterer vi altid det bedste resultat. Vores stylist er ajour med de nyeste trends og tendenser, kender til de bedste locations og kan med bureauets egen håndværker indrette vores studie med kulisser, som får dit produkt til at fremstå bedst muligt.

600 m2 foto og filmstudie

I vores studie har vi højt til loftet og masser af kvadratmeter at boltre os på. Der er både mulighed for at skyde i dagslys, lege med lyseffekter, bygge kulisser eller skyde på baggrundsruller.

Stylist Dorte Dahl

Stylist og trendspotting

Med egen stylist og dekoratør samt et stort udvalg af regi kan vi iscenesætte dit produkt eller brand, så det tager sig bedst muligt ud og fortæller en historie på foto og film.

Læs mere »

Lidt af det vi er stolte af

Ximus, sintotate exceaque cus dus quunt vel ent quundae ptaquam, odit quidestis magnis core ressi unt ut escium apel ilit voluptae et quo est occus, nobitates etum nobitat empero ius sum nis vella dis eat.

Er du nysgerrig på at høre mere om, hvordan vi kan iscenesætte dit produkt eller brand, så kontakt vores stylist og dekoratør Dorte Dahl.