Foto, film & styling

LAD OS STILLE SKARPT PÅ DIT PRODUKT

Vi har egen stylist, fotografer og studie, hvilket giver os en unik mulighed for at producere visuelt content til vores kunder. Uanset om det gælder fotografering af møbler, mode eller mad, så garanterer vi altid det bedste resultat. Vores stylist er ajour med de nyeste trends og tendenser, kender til de bedste locations og kan med bureauets egen håndværker indrette vores studie med kulisser, som får dit produkt til at fremstå bedst muligt.

Kontakt os »
Inhouse

600 m² studie

I vores studie har vi højt til loftet og masser af kvadratmeter at boltre os på. Der er både mulighed for at skyde i dagslys, lege med lyseffekter, bygge kulisser eller skyde på baggrundsruller.

Inhouse

Kulisser

Vores stylist og håndværker arbejder tæt sammen for at iscenesætte og bygge fede kulisser. Vi har bygget alt fra hyggelige stuer og køkkener til en hel lejlighed og terrasse.

Styling & trends

Stylist & regi

Med egen stylist og dekoratør samt et stort udvalg af regi kan vi iscenesætte dit produkt eller brand, så det tager sig bedst muligt ud og fortæller en historie på foto og film.

Film & still

Fotografer

Vi har to inhouse fotografer, som er vant til at skyde miljøfotos, fritlægninger og film af både møbler, mode, mad, gulve og gardiner. De stiller skarpt på dit produkt.

Research

Locations

Her på bureauet kender vi alt til landets bedste locations og tilbyder at finde lige præcis den location, som du går og drømmer om.