Sådan arbejder vi

Saml din markedsføring ét sted

360º marketingbureau

Her på bureauet er der ikke er langt fra tanke til handling - og endnu kortere fra den gode idé til en effektiv løsning med salg og slag i. Vi arbejder med din markedsføring 360 grader rundt og kombinerer strategi, kreativitet og teknologi for at skabe oplevelser, der skiller sig ud fra mængden. Her på siden kan du få indblik i vores hverdag og læse mere om, hvordan vi arbejder.

Brandudvikling

Vi omsætter strategi og indsigter til kreative koncepter. Dette gælder i alle aspekter af kunderejsen - lige fra dit brands visuelle udtryk og tilstedeværelse på off- og online medier til unikke marketingkampagner og indretning af butikker, messer og hoteller.

 

Læs mere

Online marketing

Vores kreativitet spænder bredt indenfor off- og online marketing. Vi har specialister inden for alle områder samlet ét sted, hvorfor vi kan skabe løsninger indenfor både SoMe, websites, SEO, AdWords, POS, kataloger, messer og meget mere.

 

Læs mere

Foto og filmproduktion

Med egen stylist og fotograf samt to store inhouse foto- og filmstudier er vi eksperter i at formidle og fortælle gennem lyd og billeder. Vi har øje for de små detaljer, der får dit produkt til at fremstå bedst muligt på miljøfotos, fritlægninger og film.

 

Læs mere

Webudvikling

De bedste resultater opnås, når strategi, budskaber og kanaler forenes. Hos TOUCHÉ skaber vi det rette mediemix og kommunikerer effektivt med din målgruppe. Vi udvikler differentieret content, som inspirerer, informerer og leder til salg.

 

Læs mere

Styling og trendspotting

Med egen stylist og dekoratør samt et stort udvalg af regi kan vi iscenesætte dit produkt eller brand, så det tager sig bedst muligt ud og fortæller en historie på foto og film.

 

Læs mere

Content is king

Vi måler, analyserer og optimerer løbende på vores online indsatser. Dette sikrer, at ingen marketingkroner går til spilde, og at alle indsatser opnår den ønskede effekt. Hos os får du fuld transparens, idet du ejer alt data og modtager grundig afrapportering.

Er du nysgerrig på at høre mere om, hvordan vi kan styrke din identitet og markedsføring, så kontakt vores kreative direktør Kent Dahl.

360º identitet

Dunlopillo – ny visuel identitet

Det verdenskendte brand, Dunlopillo, har fået styrket deres salg gennem en ny visuel identitet, der udstråler kvalitet, erfaring og naturlighed.

Læs mere »
360º identitet

Vi gav Montra Hotels et nyt udtryk

En ny og tidssvarende hjemmeside har øget antallet af besøgende samt skabt flere bookinger til hotellerne.

Læs mere »